Einhell BT-EH 500 Elektrotakel/elektrische takel

Elektrotakels

EINHELL BT-EH 500 ELEKTROTAKEL.
De bedieningsschakelaar is uitgerust met een noodstop knop. Dit garandeert een veilige gebruik. De bedieningsschakelaar is uitgevoerd in Isolatie klasse 11 (veiligheidsklasse). De hijsbeveiliging zorgt voor een tijdig stoppen van de takel. De takel is uitgerust met een automatische rem, die in elke stand de last vergrendeld. De rem treed ook in werking bij een defekt in de motor. De niet gedraaide staal kabel voorkomt draaien van de last tijdens het hijsen. De haak met veiligheidslip voorkomt dat de last van de haak afglijdt. de overbelasting beveiliging beschermd de motor tegen oververhitting.
TECHNISCHE GEGEVENS: - 500 Kg takel - Vermogen: 230 Volt - Spanning: 900 watt - Motor is voorzien van thermische beveiliging - Automatische rem - Noodstop schakelaar
ZONDER KATROL - Hijsgewicht: 250 Kg - Hijshoogte: 11,5 meter - Snelheid: 8 m/min
MET BIJGELEVERDE KATROL - Hijsgewicht: 500 Kg - Hijshoogte: 5,7 meter - Snelheid: 4 m/min
UITRUSTING: - Ophangmogelijkheid d.m.v. 2 bijgeleverde beugels - Motor met thermische beveiliging - 12 meter staalkabel 4,2 mm2 (non-twisting) - Drukknopkast voorzien van noodstop - Bij geleverde katrol met lastbeveiliging - De automatische rem beveiligt de last in iedere positie. - TUV en GS + CE keurmerk - Verzending door geheel Nederland voor slechts € 8,00. - U koopt bij de Einhell vakdealer voor Noord Nederland!! - 2 jaren fabrieksgarantie op constructiefouten!!

Prijs najaar 2012: € 134,95.

Bekijk de actuele prijs op marktplaats.nl